diumenge, 23 de febrer del 2014

Pràctica 3 Míster Wong

PRÀCTICA 3

COM UTILITZAR MÍSTER WONG

Míster Wong, per a definir-ho de una forma breu, és un marcador social, és a dir, ens permet guardar, classificar i compartir enllaços d'Internet i Intranet. Entrant a Míster Wong tindrem pàgines de la telemàtica que volem cercar.

Bé, el primer que hem de fer, serà posar "Míster Wong" en Google per a poder anar a la pàgina. Una vegada dins, veiem que tenim vàries opcions com són Inici, Registrar-se, etc., a més de poder veure que hem compartit.
El primer que farem serà anar a l'opció Registrar-se i omplirem els buits per a obtindre un compte i poder utilitzar Míster Wong.


Després de tot això, anirem a Inici on es troben els marcadors recents utilitzats pels usuaris de Míster Wong, amb els que tenim la possibilitat d'afegir una altra pàgina. A més, al costat d' Inici tenim l'opció de cercar a Internet o  Míster Wong. Quan veièrem algú, punxaríem en més informació i l'afegiríem. Sin punxem en favorits a l'hora de cercar, ens sortiria els enllaços que tenen la mateixa paraula clau que hem posat.



Davall de cada marcador tenim l'opció "de" on explica tota la informació de l'usuari; dins d'aquest usuari pots veure que enllaços estan etiquetats amb la paraula clau --> etiquetes de la dreta. A la dreta una vegada estem en Inici,  tenim el més vist, o podem veure què ha sigut el més vist.

A més a més, a la dreta davall de cada marcador posa el nombre d'usuaris que estan seguint a eixa persona. A continuació, en l'opció de Més informació tenim les opcions Enllaç, Visitar el lloc web i Guardar la pàgina web.

En la segona opció "Guardar pàgina web", el que podem fer es coleccionar les webs que sigan del nostre interés. El que haurem de fer és copiar la direcció de l'enllaç en URL, afegir un títol i posar alguna paraula clau per a etiquetar-la. Amb tot açò, la seua búsqueda serà més fàcil, a més de triar si volem compartir-la amb alguna persona o no, pel que posarem en grup o privat, depenent de si volem com s'ha dit, compartir o no i per últim posar el marcador.


El marcador sempre haurà d'estar guardat sinó no és eixirà res.

En l'opció "Favorits" podríem comentar una pàgina o un enllaç que ens ha agradat. Dins d'aquesta opció, a la drete tenim els marcadors o ferramentes on podríem canviar les etiquetes, els marcadors, fer els marcadors públics o privats, etc. En l'opció d'exportar marcadors seleccionarem els marcadors que tenim en Míster Wong i els exportarem al meu navegador. Quan els exportem ens eixiran en la barra de favorits del nostre navegador. Quan fem això, s'ens crearà i es descarregarà un arxiu HTML, on estan tots els nostres marcadors comprimits que tenim en Míster Wong. Avall tenim l'opció de lectoescriptura interactiva























Els tindríem en Google Chrome en marcadors, administrador de marcadors i organitza. Si punxem en Importar marcador s'obriria una finestra per a seleccionar el arxiu en el nostre ordinador.

Els tindríem en Google Chrome en marcadors, administrador de marcadors i organitza. Si punxem en Importar marcador s’obriria una finestra per a seleccionar el arxiu en el nostre ordinador.

A continuació veurem els Grups, on hi hauran vàries persones i els enllaços que compartim. Quan punxem en Grups, omplirem els buits per a personalitzar i caracteritzar el nostre grup.

En Buscar Grups podem cercar grups amb la paraula clau que hem posat. Podríem saber els marcadors que té, el fundador del grup, els membres del grup, una llista de enllaços que té el grup, etc. En l'opció de Discusió, el fundador, solament, podrà afegir un nou tema de discusió, eliminar el grup, invitar usuaris, etc.









































Una altra opció és la de Perfil en el menú principal on podríem canviar o modificar totes les coses de les nostres dades i informació, així com la configuració. A més, podem invitar a gent a que et segueixi, però no afegir-la al grup.























En Coses tenim moltíssimes opcions de possar coses, botons, etc., al nostre navegador per exemple, com poden ser els plugins (aplicacions extra que incorpora el navegador per veure determinades aplicacions com vídeos de Youtube).















Amunt de tot tenim l'opció Correu on podem escriure correus a determinats usuaris que tenim afegits en Míster Wong. Una cosa molt curiosa és la llista negra, que és una opció que té el correu, amb la qual podem bloquejar els missatges dels usuaris que no volem que ens escrigan.













A continuació, us deixaré un vídeo on podeu veure també una altra explicació de com utilitzar Míster Wong.






Bibliografia

Imatges:

http://dcyadearanza.blogspot.com.es/2012/10/practica-3-mister-wong.html 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada