diumenge, 30 de març del 2014

Pràctica 5 - Lino it

PRÀCTICA 5

COM UTILITZAR "LINO IT"

A continuació s'esmentaran uns passos per a saber com utilitzar "Lino it".

El primer que hem de fer serà possar a Google Lino it. Una vega dins, el que farem serà punxar en l'opció de Sign Up que esta amunt en la part dreta per a registrar-nos. Com veiem, és gratuït i per a molts dispositius.











Per una altra banda, tenim, una vega ja dins, l'opció My canvases  que és el lloc on ficarem els stickys. Per a crear un suro virtual anirem a Create a new canvas i ací tenim l’oportunit de posar els stickys. Quan hem punxat en aquesta opció, el que farem serà omplir els buits del nom, i triar un tema, a més de triar si volem fer-ho públic o privat. 




Com volem que el vegi tot el món, triarem la última opció de totes de l'apartar Accés to canvas ja que és la més oberta. Tot això ho veurem en les imatges següents. Més avalla, estan les opcions dels Details, on podem mostrar canvas en el dock, crear un sticy via email, etc.


Ja dins, podem agafar un sticky, que es troben en el menú que hi ha amunt en la dreta on hi ha també altres opcions que més tard veurem. 

















En el moment que agafe i arrossegue el sticky, ens eixiran unes opcions per configurar el nostre sticky. El primer de tot que podem fer és escriure qualsevol cosa. A més a més, amb l'opció de Tag caracteritzem el nostre sticky posant-li com si fóra una secció o etiqueta. També podem posar icones i al mateix temps canviar el color de la font per a diferenciar també el tipus d'activitat o sticky. 

Due Date serveix per a posa una data per a quan vuguem que ens aparega; ens pot avisar com Google Calendar, que ens envia un email per avisar-nos.


















En l'opció Sent, s'obrirà una caixa on posa Recipient, on posaríem el correu de qui volem enviar-li el sticky i fins i tot, obtindre una còpia.

















Per un altre costat, davall dels models de stickys, tenim la primera opció, que és per a inserir una imatge. Puxem aquestà opció i ens ix vàries opcions, entre les quals la grandària de la imatge, el tipus (si la volem normal, amb ombra o amb un marc el que ens permetrà afegir un text així com una etiqueta, canviar el color, etc).


















La següent opció que està a continuació de la imatge és la de afegir un vídeo. El que farem després de punxar l'opció, serà entrar als llocs que ens proposa i triar un vídeo i collir la seua URL per a pegar-la en la caixa que veiem en la següent imatge.
















A continuació, tractarem una altra opció, que és afegir un arxiu. Aquesta opció es troba a la dreta de l'anterior. El que podem fer amb aquesta opció és pujar qualsevol arxiu al nostre suro a més d'afegir-li text i altres opcions que hem vist abans.

















Un poc més a la dreta trobem una última opció, que funciona com un sticky que agrupa als altres en un apartat.














Davall de cada sticky, tenim opcions que ens permeten modificar el nostre sticky. En primer lloc començant per l'esquerra tenim l'opció de modificar el sticky una vegada ja l'hàgim posat. En segon lloc està l'opció de None que hem esmentat abans. El següent serveix per a enviar eixe sticky a qualsevol persona per email. La quarta opció és per a copiar eixe sticky a un altre canvas i per últim està l'opció d'esborrar el sticky.























En la part superior, amunt dels stickys tenims unes altres opcions. La primera començant per l'esquerra ens porta al menú principal. On posa la d'informació tenim l'opció embed lino, que ens permet ficar-lo al nostre blog. L'opció de la interrogació ens port al lloc oficial per a solucionar-nos algun dubte que tinguem. I per últim, l'opció Logout el que fa és sortir del treball.
























Una vegada estem  en el menú principal una altra vegada podem veure totes les actualitzacions que hem fet i fins i tot veure les visites que hem rebut.


















Dins de My groups en Create a new group tenim la possibilitat crear un grup i posar-li nom, una descripció, una icona i fins i tot el tipus de privacitat.


















A continuació us deixe un vídeo de com utilitzar Lino it:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada