dissabte, 1 de març del 2014

Pràctica 4- Power Point

PRÀCTICA 4

COM UTILITZAR POWER POINT 2007

Començarem l'explicació per l'opció d'inserir, on ens centrarem en la subopció d'imatge. Si punxem a la imatg que hem afegit eixen vàries opcions. Primerament anirem a estils d'imatge on podem canviar tant l'orientació de la fotografia com la forma i els seus efectes.

A continuació anem a contorn de la imatge i a forma de la imatge on podem canviar aquestes característiques. Traure cap avant o enviar cap al fons en una altra opció que podem utilitzar a la imatge si volem que un text es vegi. Hi ha una altra opció que no està en l'edició de 2007 que és disseny de la imatge on podem també variar algunes característiques de la forma de la imatge i fer modificacions.































El que veurem ara és l'opció d'inserir l'hipervincle dins d'inserir. Posem abans unes paraules i les seleccionem i omplim els buits de la direcció a on volem que vaja.Si volem fer un final alternatiu, podem qualsevol cosa i farem el mateix procés de l'hipervincle però ara triem l'opció de "lloc d'aquest document".










































En formes, amb el botó de formes bàsiques podem inserir caretes per al nostre final alternatiu per exemple. Amb el botó dret punxem l'hipervincle i volem per exemple anar a l'ultima diapositiva o a on tinguem el nostre final. 

Dins de forma, anem a botons d'acció i el posem i ens surt dues opcions: clic de mouse o acció del mouse. Això vol dir que el procés s'activarà si punxem o simplement passem per davant. A part, amb l'hipervincle podem dir-li que vaja a qualsevol diapositiva en l'opció de "diapositva". A més, podem afegir-li un so.

























Per una altra banda, a la dreta tenim les opcions de vídeo i so. Podem posar un vídeo des de la galeria multimèdia de Power Point o pujant un arxiu del nostre ordinador. En canvi, amb l'opció d'àudio podem gravar també el nostre propi àudio.

En disseny, en diapositives si anem posant-ho en cada model, es canvia disseny del power sencer. Després color fons i efectes. A la dreta tenim l'opció d'estil de fons on podem canviar el fons de la plantilla. Dins d'aquest, en format de fons podríem canviar la textura per exemple.



En animacions, el que hauríem de fer es seleccionar una diapositiva i afegir-li una animació. A més, podem afegir sons, la duració de la diapositiva o si la passem amb el ratolí i el temps que tardaria en eixir la següent diapositiva.






















Ací us deixe uns tutorials on també podeu veure com s'utilitza aquesta versió de Power Point.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada