diumenge, 30 de març del 2014

Pràctica 6 - Glogster

PRÀCTICA 6

COM UTILITZAR GLOGSTER

A mode d'introducció, Gloster és una eina que ens permetrà fer un mural dels que feíem abans en cartolina. Per una altra banda, s'anomenaran els passos corresponents per a fer un mural amb aquesta plataforma.

El primer que farem serà posar Gloster a Google i entrar. Tenim per exemple el glogster educatiu que seria un glogster com si estiguerem en classe. El que hem de fer es punxar a la dreta on posa Go to glogster per a registrar-nos. Tenim dues opcions, o registrar-nos mitjançant Facebook o registrant-nos de manera normal. Com jo tinc Facebook, ho faré mitjançant aquest.






El que veiem a continuació és l'entorn de Glogster. Choose from the following Glog templates to start ens permet utilitzat eixes plantilles que veiem. En aquest cas, triarem la primera plantilla que és la més bàsica i a continuació ens eixirà eixa plantilla.



























Una vegada dins, punxem en Tools; ho deixarem encés com una barra d'eines per poder treballar. La flexeta a la dreta de Tools ens permetrà pujar arxius al nostre blog. Després, la següent opció ens permet pujar un arxiu com pot ser vídeos que no tenim a l'ordinador a través de Link media from the web mitjançant un link.


























Ara ens centrarem en Tools. La primera opciò que hi ha és la de Text, on podrem collir l'entrepà que vulguem. Una vegada l'hem posat, si el punxem dues vegades podem modificar el color, disseny, text, grandària, girar-ho, etc.























Damunt de cada entrepà si punxem una vegada en ell, ixen les opcions de borrar-ho, bloquejar-ho, duplicar, posar un davant de l'altre. Hi ha una altra opció que és pareguda a una xeringa que et permet canviar el color de l'entrepà. La següent ens permet ficar un hipervincle. Les lletres són per a tornar a editar el text que hem posat i la vareta màgica ens permet ficar-li ombre i canviar modicacions.






















La següent opció de Tools és Graphics, la qual ens permet ficar animacions, imatges, etc. A més, podem també modificar-los com els entrepans.


























Amb l'opció d'imatge podem pujar una imatge i afegir-li si volem un marc. La foto podem pujar-la ja siga des del nostre ordinador o des d'una de les plataformes que ens dona Glogster plataforma. A més a més, podem canviar la seua apariència com hem fet amb els entrepans i els graphics. Fins i tot, canviar la seua inclinació també.


























L'opció de Wall ens permet ficar un fons que vulguem al nostre mural i expandir-ho, posar-ho en mosaic, etc. En Page fins i tot podem ficar un fons darrere del fons que hem posat.













































Amb l'opció d'Àudio podem ficar un àudio. Hi ha una pàgina que s'anomena "Jamendo" que té música gratuïta a Internet per si voleu descarregar-vos música d'aquesta pàgina. Amb l'opció de Vídeo podem cercar vídeos de YouTube on podem també afegir-los marcs i altres opcions.


















Li donarem a Preview per a veure com s'ha quedat o guardar-ho donant-li a Save. Una vegada l'hem donat, li donarem a Dashboard. Punxant ací, ens portarà al menú principal on tindrem vàries opcions com pot ser imprimir-ho donant-li a Private print una vegada hàgem seleccionat el nostre mural.





















En Embled blog tenim enllaços per si volem compartir el nostre mural en algun blog o qualsevol altre lloc. També està l'opció de Like per si volem compartir-ho en una xarxa social.





















En Dashboard tenim avall els nostres murals i en la barra on posa What is your new Glog about? afegiríem comentaris sobre els murals. Podem veure fins i tot altres blogs/murals i afegir a les persones a la nostra secció d'amics, veure la seua comunitat, ser un fan, etc. En el menú principal, en My glogster, podem canviar l'estructura, el fons del menú, etc. En la barra de cerca, podem cerca blogs realcionats amb el que hem posat.


























A continuació us deixe un vídeo tutorial i el meu mural sobre la primavera:























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada